EUR: 354,90 Ft
CHF: 331,12 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb XXI.kerület

Játékos versennyel várták a Mikulást a csepeli ovisok

32. alkalommal rendezték meg a csepeli óvodásoknak a Mikulás Kupát a volt ÁMK tornacsarnokában. A 18 lelkes csapathoz meglepetésül a Mikulás is ellátogatott, mindenki ajándékcsomagot kapott a részvételért. A kupát idén a Csodakút Óvoda nyerte, második lett az Aprajafalva Tagóvoda és harmadik helyezést ért el a Hétszínvirág Tagóvoda.

Harminckét éve töretlen siker


Borbély Lénárd polgármester köszöntőjében kiemelte: a 32 év a töretlen siker eredményét jelzi. Köszönetet mondott a Mikulás Kupa megszervezéséért és lebonyolításáért Jenei Jánosnak, a  testnevelési munkaközösség vezetőjének. Megköszönte még a kerületi testnevelő tanárok és a Jedlik Ányos Gimnázium diákjai segítségét, Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője is üdvözölte a versenyzőket és a szurkolókat.

Virgácsváltó

A versenyszámok alapja a váltófutás volt. A gyors szlalomozás meghozta az eredményt a virgácsváltó, a Télapósapka-váltó és a fenyőfadíszítés sorjátékokban. A több mint kétórás verseny remek hangulatban telt, szülők és a testvérek is buzdították a gyerekeket.

 

Kapcsolódó Cikkek