2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Miskolc

Jól halad az új tapolcai strand építése

Elkészültek az első hivatalos légi felvételek, amelyeken már jól körvonalazódnak az öt ellipszisből formálódó egyedi fürdőkomplexum alapjai.

Nagy erőkkel folynak a munkálatok a tapolcai strand II. ütemének beruházásában. A kivitelező a még gyorsabb munkavégzés érdekében a napokban egy ötödik toronydarut is felállított a helyszínen. Amíg az időjárás engedi, a különféle vasbeton szerkezetek kivitelezését végzik.

Nagy erőkkel folynak a munkálatok Miskolctapolcán

Mint ismert, a közel 12,7 milliárd forintos beruházás eredményeképpen egy európai színvonalú élményfürdő épül a 2015-ben átadott, megújult Miskolctapolcai Strandfürdő II-es ütemeként. A kivitelező december 3-án zárta le a forgalmat az Aradi sétányon, ahol haladéktalanul megkezdődtek a munkálatok. Jelenleg közműépítés és a két épületet összekapcsoló híd pilléreinek alapozása folyik.

A vasbetonszerkezet már a helyén

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.