2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Joulupukki nyitotta meg a MikulásGyárat

A Lapföldről érkező Joulupukki tizennyolcadik alkalommal érkezett Magyarországra, hogy ünnepélyes keretek között megnyissa az idei MikulásGyárat a Millenáris Parkban. Az eseményre rengeteg gyermek látogatott el szüleivel, akik nagy örömmel fotózkodtak a finn Mikulással. A régió egyik legnagyobb karácsonyi jótékonysági akciója idén tizenötödik alkalommal nyitotta meg kapuit. Mint minden évben, így most is mesés környezetben, igazi ünnepi hangulatban, színes programokkal várják a szervezők a látogatókat, akik nem pénzbeli adományokkal segíthetnek a rászoruló családoknak egészen december 21-ig.

Budapest, 2019. november 29.
Joulupukki, a lappföldi Mikulás egy résztvevővel fényképezkedik a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a fővárosi Millenárison 2019. november 29-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.