EUR: 355,09 Ft
CHF: 330,89 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Győr

Kara Ákos: Újabb fejlesztéseket indítunk Győrben

Győr az elmúlt években folyamatosan és gyorsan fejlődött – hangsúlyozta nemrég Kara Ákos országgyűlési képviselő, aki maga is sokat tett azért, hogy ez így legyen. A fejlesztéseket pedig folytatni kívánják, aminek egyik alapfeltétele, hogy a város megfelelő polgármestert válasszon az időközi választáson.

Panelfelújítási program, Praktiker-körforgalom, megújult 83-as út bevezető, keleti elkerülő, és még hosszasan lehetne sorolni, mi minden valósulhatott meg Kara Ákos országgyűlési képviselő lobbierejének is köszönhetően.


Kormányzati támogatásból 1,7 milliárd forint érkezett a 83-as bevezető szakaszának fejlesztésére
Fotó: O. Jakócs Péter

– Nagyon köszönjük az itt élők támogatását és bizalmát, hiszen az őszi önkormányzati választáson 16 egyéni választókerületből 15-ben a Fidesz jelöltjei szerezték meg a legtöbb szavazatot – fogalmazott Kara Ákos. – Mindez jó háttér ahhoz, hogy a városi fejlesztéseket folytatni tudjuk.

Kara Ákos országgyűlési képviselő szerint Győr csak akkor tud tovább fejlődni, ha véget érnek az indulatos viták, jelenetek
Fotó: O. Jakócs Péter

Január 26-án újra választani fogunk, és dr. Dézsi Csaba András személyében a Fidesz–KDNP olyan polgármesterjelöltet indít, aki sokat tett a város fejlődéséért, aki a szakmájában ismert és elismert szakember, akit nagyon sokan ismernek a városban, aki jól ismeri Győrt, az itt élő embereket, és világos céljai vannak a város további fejlesztésére.


Közgyűlés

A Fidesz–KDNP képviselői a városban élők szavazataival az új polgármester megválasztása után is a városi képviselő-testület többségét alkotják majd.

Kara Ákos arról is beszélt, hogy Győr csak akkor tud továbbfejlődni, ha véget érnek az indulatos viták, jelenetek.

A keleti elkerülő használatával tovább tehermentesül Győr közlekedése
Fotó: Marcali Gábor

– Az ellenzéknek Győrben és szerte az országban az a célja, hogy állandó vita és feszültség legyen. Az őszi önkormányzati választáson több városban ellentétes pártszimpátiájú lett a polgármester és a képviselő-testület többsége. Ezeken a helyeken azóta állandósult a vita, a veszekedés. A fejlődés pedig megrekedt – mondta, majd kiemelte, hogy a január végi polgármester-választásnak óriási a tétje.

A januári választás fő kérdése: folytatódik-e a fejlesztőmunka, vagy az örökös vita és veszekedés költözik-e Győrbe.

– Emlékezhetnek rá a győriek, hogy Borkai Zsolt lemondása után micsoda állapotot teremtett az ellenzék az alakuló közgyűlésben. Az ellenzék szüntelen vitát, veszekedést, csatát akar a 2022-es országgyűlési választásig, hiszen nekik az a fontos. Ezzel szemben a Fidesz–KDNP továbbra is a győriekkel közösen szeretné fejleszteni városunkat. Azt kérjük, hogy az itt élők továbbra is ezt a fejlődést támogassák. Nekünk Győr fontosabb!

Kapcsolódó Cikkek