EUR: 360,76 Ft
CHF: 339,99 Ft
2020. április 01., szerda
Hugó

Belföld

Karácsony 5 évre betonozta be Kálmán Olgát biztos 60 millióért 

Karácsony hálás volt Gyurcsány főpolgármesterjelöltjének. 60 milliót adott neki és öt évre valósággal bebetonozta – számol be a Ripost

Karácsony nem fukarkodott a közpénzzel, nagylelkűen hosszú évekre biztosította Kálmán Olga megélhetését. Gyurcsány kedvenc „független” tévése, aki már nem titkolózik tovább, be is lépett az Apró-Dobrev klán pártjába, most komolyabb vagyonnal felérő hűségpénzt kapott. 


Csak alapfizetésként összesen 60 milliót vihet haza és ez csak az a alappénz, erre jöhetnek különdíjak, jutalmak, mozgóbérek és eseti megbízatások. 

Közérdekű adatigénylés révén vált hozzáférhetővé Kálmán Olga szerződése, ami 5 éven át biztosítja számára a nem is akármilyen megélhetést. A magyar médiában ilyen zsoldot, hűségpénzt még senki sem kapott. Ha véletlenül az 5 év lejárta előtt távoznia kell, akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, hiszen a szerződés szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának a végéig megilleti őt a busás juttatás.

Fotó: Ripost

Fotó: Ripost

A főpolgármester tehát a közpénzből nagylelkűen megjutalmazta a néhány hónapja még vele szemben elinduló gyurcsányista főpolgármester jelöltet. Pedig Kálmán Olga nem olyan régen még Gyurcsánnyal együtt hangoztatta Karácsony teljes alkalmatlanságát. A garantált 60 millióért már biztosan nem mond ilyeneket – írja a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Itt kérhetünk segítséget a járvány idején

    Itt kérhetünk segítséget a járvány idején

    A Lokál összegyűjtötte, hogy a 23 budapesti kerületben hol kérhetünk segítséget. Fontos ugyanakkor, hogy összefogjunk, így aki teheti, maga is segítse a környezetében élő idős hozzátartozóit, ismerőseit vagy akár a szomszédját, például azzal, hogy bevásárol.

  • Mától változik a BKK-járatok menetrendje

    Mától változik a BKK-járatok menetrendje

    Április-1-én szerdán, új érvényes menetrendet léptet életebe a Budapesti Közlekedési Központ(BKK), mivel a járvány elleni intézkedések hatására 80-90 százalékkal visszaesett az utasforgalom. Alapvetően a szombati menetrend lesz érvényben, azonban csúcsidőben és a nagyobb forgalmat lebonyolító vonalakon, a forgalomhoz mérten sűrű járatindulásra lehet számítani.