EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb XI.kerület

Két új inkubátort is kapnak a babák

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja alapítója átadta a Családszervezetek IV. Adventi Jótékonysági Vásárán és az online adományozók támogatásából összegyűlt 4 millió 560 ezer 400 forintot az Okkal Dobban Alapítvány képviselőjének dr. Tordas Dánielnek és dr. Ablonczy Lászlónak, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főorvosának. A civilek segítségnyújtásából származó összegből két inkubátort kapnak a szívbeteg kisbabák.

– Fantasztikus érzés volt . Hálásan köszönöm mindenkinek, aki segített, támogatott, hogy elérjük, sőt messze túlszárnyaljuk a célunkat.

Nagy szükség ezekre az életmentő berendezésekre a kórházban ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.