2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Két új zsűritag A Dalban

A Duna Televízió jövőre is keresi az év magyar slágerét, amelyet 2020-ban egy ország dúdol majd.

A műsor közvetlenül a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő produkciókat segítik. A Dal nyertesét a Duna Televízió számos megjelenéssel támogatja, valamint felléphet a legnevesebb hazai fesztiválok színpadain. Az élő adásokat február 1-jén hat héten át minden szombat este követhetik a nézők Fehérvári Gábor Alfréd és Rókusfalvy Lili vezetésével. A zsűriben Vincze Lillán és Nagy Ferón kívül új tagként Apáti Bence és Pély Barna foglal helyet. A versenyben pedig olyan ismert előadók is indulnak, mint Kökény Attila, Pál Dénes, Wolf Kati, Berkes Olivér, Rácz Gergő vagy Takács Nikolas.


 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.