2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Kecskemét

Kiderült, kik vitték a Primát!

fotó: Banczik Róbert

fotó: Banczik Róbert

Idén 15. alkalommal adták át a megyei Prima díjakat, a rangos ünnepségnek ezúttal is a Sheraton Hotel adott otthont. A 10 kategóriában induló jelöltek közül ezúttal az építészet kategóriában a 7. Dimenzió Építésziroda, a képzőművészet kategóriában Daróczi Csaba természetfotós és a zeneművészet kategóriában pedig Durányik László karnagy vihették haza a Prima díjat. A közönségdíjat a kiskunhalasi Vladár Éva angol nyelvtanár kapta. A Bács-Kiskun Megyei VOSZ elnöksége különdíjat adományozott Romsicsné Szarka Vera asszonynak, a népművészet kategória győztesének. A Prima díjak mellé 1-1 millió forintnyi pénzjutalom is társult, míg a közönség- és különdíjnyertesek fél-félmillió forinttal lettek gazdagabbak a hatalmas erkölcsi elismerésen túl.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.