2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Dunaújváros

Kiemelkedő eredmények

A DUE DSE Kosárlabda Szakosztálya nagyon sikeres időszakot tudhat maga mögött. Sorra nyerik a nehezebbnél nehezebb mérkőzéseket.

Nagy Roland, a DUE DSE Kosárlabda Szakosztályának vezetője elmondta, bár a terembérléssel adódtak problémáik az elmúlt időszakban, de sikeresen el tudták kezdeni az edzéseket a hónap elején, mely meghozta gyümölcsét. Elárulta: nagyon büszke arra, hogy helyreállt működésük, szinte száz százalékban ki tudták használni TAO-s támogatásukat.


Az edzésbe fektetett munka meghozta gyümölcsét

 

– A fiúk nagyon jól teljesítenek, veretlenül állunk eddig a tabellán, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sikereket tudunk elérni, minden nehézségünk ellenére is. A legnagyobb problémánk, hogy a terembérlés miatt csak később tudtuk elkezdeni az edzéseket, így voltak családok, akik más klubbot választottak az utánpótláskorú gyermekek számára, de igyekszünk mindent megtenni azért, hogy mégis hozzánk hozzák a fiatalokat a szüleik – mondta el Nagy Roland. Hozzátette: várják a hölgyeket és az utánpótláskorú gyermekeket újult erővel és fix edzési időponttal a Villámok kosárlabda csapatánál.

Kapcsolódó Cikkek