2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb XX.kerület

Kilónyi kokaint találtak egy csepeli műhelyben

Több mint 1,3 kilogrammnyi, 26 millió forint értékű kokaint találtak a rendőrök egy csepeli műhelyben − közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint elfogták a két dílert, akik Németországból hozták be a kábítószert, a megbízójukat pedig Erzsébetvárosban kapták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai. A nyomozók a kokain mellett 43 kábítószergyanús tablettát és 5 gramm marihuánát találtak, emellett 18 millió forint értékű valutát és ékszereket is lefoglaltak. A bíróság elrendelte a három férfi letartóztatását.

Lecsapott a dílerekre a rendőrség (fotók: BRFK)

Kiszimatolták, hol a drog

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.