EUR: 354,96 Ft
CHF: 331,20 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Sopron

Kimagasló munka folyik a kórházban

Átadták a kórház rangos elismerését, az Erzsébet-díjat, amit idén Fekete József, a műszaki és fejlesztési osztály vezetője kapott. Emellett a Soproni Gyógyközpont 2019-es évét is értékelték.

Fotó: SopronMédia

– A 2019-es év számomra is egy új feladatot jelentett, hiszen február elsejével bíztak meg a főigazgatói teendőkkel, új kihívás volt ez számomra, de nagyon jó munkatársakkal kezdhettem el – kezdte dr. Kulcsár Dániel, a Soproni Gyógyközpont megbízott főigazgatója, majd így folytatta: – A kórházban számtalan fejlesztés és struktúraátalakítás zajlott le, ami elsősorban a betegellátást szolgálta, a kor kihívásainak megfelelően. Ezekből minden munkatársam kivette a részét legjobb tudása szerint. Több korábbi nyertes pályázatot is végrehajtottunk, illetve új pályázatokat is realizáltunk.


Dr. Simon István alpolgármester is szólt a megjelentekhez
Fotó: SopronMédia

Dr. Simon István polgármester gratulált azoknak a dolgozóknak, akik városi kitüntetést vehettek át idén, és ezt nyilatkozta: – Advent az elcsendesedés, számvetés bölcs időszaka, amelyhez a jövőre vonatkozó tervezés is hozzákapcsolódik. Az intézményekben, így a Soproni Gyógyközpontban is erről szólnak ezek a hetek. Az elmúlt évben tapasztalt visszajelzések is azt mutatják, hogy a kórházban folyó munka magas színvonalú, és elismerést érdemel.
Az Erzsébet-díjban idén Fekete József, a műszaki és fejlesztési osztály vezetője részesült.

 

Kapcsolódó Cikkek