2020. július 07., kedd
Apollónia

Extra

Köllő Babett: Jó lenne még egy baba

Köllő Babett az elmúlt években három magzatot is elvesztett, a családbővítésről azonban még mindig nem mondott le.

Köllő Babett rajongásig szereti 9 éves lányát, aki nagyon vágyik már egy kistesóra. Annak idején Milla ikerterhességnek indult, az egyik magzat azonban felszívódott. 2014-ben szintén ikrekkel lett terhes, de akkor mindkét pici elment. Babett a történtek ellenére sem vetette el a családbővítés gondolatát.


– Nemrégiben a családon belül született pár gyerek. Amikor felveszem, megölelem őket, akkor úgy vagyok vele, de jó lenne még egy baba. Időnként jön egy érzés, hogy már benne vagyok a korban, és ez az utolsó pillanat, hogy ismét anyuka legyek. Egy éven belül el kell döntenem, mi legyen, mert utána ez a lehetőség végleg elmegy – kezdte a Családvarázsban a 42 éves sztáranyuka, aki igyekszik mindent megadni kislányának.

– Én kifejezetten a kényeztetős anyuka vagyok, apuka a rossz zsaru. Sok közös programot csinálunk, próbálok jó anya lenni – mondta a színésznő, aki idén minden eddiginél jobban várja a karácsonyt, ugyanis tíz év után együtt ünnepelhet Los Angelesben élő édesanyjával.


– Anyukám most jön haza, tíz éve nem karácsonyoztam vele, csodálatos lesz. (…)  A karácsony nálunk mindig nagy buli, általában 25-30 főre főzök, de szerencsére van segítségem, Milla egy igazi kis konyhatündér – tette hozzá.

Fotó: Családvarázs

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek