EUR: 353,59 Ft
CHF: 332,38 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb XVI.kerület

Krampusz a zsákban

Hogy miért csak mikuláscsoki van, és miért nincs krampuszcsoki? Vagy legalább krampucíner? Mindezt és még sok minden mást is megtudtak azok, akik elmentek a Szentmihályi Művelődési Házban zajló interaktív mesejátékra, amelynek végén minden jó gyermek ajándékot kapott.

 

Majd egy óra tiszta mese
A 45 perces élő zenés és interaktív mesejátékban a gyerekek megnézhették, hogy az év vége felé egyre nagyobb a sürgés-forgás a MikulásGyárban, a manók szorgosan csomagolják az ajándékokat, Krampuszi is szeretne ebben segíteni, de inkább csak láb alatt van. Kiderült például az is, hogy a manók fontos feladattal bízzák meg: vigye el Mikulás bácsinak az új ruháját. Ekkor kezdődnek a bonyodalmak: Krampuszi magára ölti a mikulásruhát, és az irányt a csokigyár felé veszi, hogy megtudja, miért csak csokimikulás van, miért nincsen csokikrampusz vagy legalább krampucíner szelet. Persze Mikulás bácsi még éppen időben érkezett, és mindent helyre varázsolt!

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.