2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb XVI.kerület

Kultúrsegély a Corvinban

Nem mindennapi adománygyűjtő rendezvényt szervez a Magyar Vöröskereszt XVI. kerületi szervezete és a Hunyadvár utcában található Erzsébetligeti Színház. A Kultúrsegély névre keresztelt akció célja, hogy a kerületben élő kis jövedelmű idős emberek és családok tagjai lehetőséget kapjanak kulturális programokon való részvételre. Az adományokat a kerületi rendezvényeken, illetve a színházban elhelyezett vöröskeresztes gyűjtőperselybe helyezhetik el a segíteni szándékozók, sőt a színház jegypénztárában az előadásokra Kultúrsegély-jegyet válthatnak, amelyet azután rászorulók kapnak meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.