2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Szekszárd

Látta a férfit?

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének gyanúja miatt. Ennek kapcsán a rendőr-főkapitányság munkatársai tolnai lakcíménél megkíséreltek intézkedni Takács Jánossal szemben, amely nem vezetett eredményre, tartózkodási helye ismeretlen.

Takács János tartózkodási helye ismeretlen, ellene elfogatóparancs van érvényben fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

– A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél.  Hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-74/501-100-as  hívószámán vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán – fogalmaz felhívásában a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.


A rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Takács János felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.