2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Már otthon vannak a négyes ikrek

Hazaengedték a kórházból a debreceni négyes ikreket. Anita, Anna, Richárd, valamint Panna mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében, október 24-én születtek meg. „Nagy boldogság a négy baba” – jelentette ki korábban az édesanya.

„Felkészülünk, hogy minél jobb szülők lehessünk” – mondta az édesapa, Nagy Richárd, aki négy kiságyat készített elő a várva várt napra, és a segítők, a szülők, rokonok, barátok is készen álltak az új családtagok fogadására.


A szülőknek a négyes ikrek az első gyerekei. A picik mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg, császármetszéssel. A 26 éves édesanya a beavatkozást jól viselte, a kicsik 1230 és 1750 gramm közötti súllyal jöttek világra. Születésük után inkubátorba kerültek, ahol probléma nélkül, szépen fejlődtek.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.