EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Már otthon vannak a négyes ikrek

Hazaengedték a kórházból a debreceni négyes ikreket. Anita, Anna, Richárd, valamint Panna mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében, október 24-én születtek meg. „Nagy boldogság a négy baba” – jelentette ki korábban az édesanya.

„Felkészülünk, hogy minél jobb szülők lehessünk” – mondta az édesapa, Nagy Richárd, aki négy kiságyat készített elő a várva várt napra, és a segítők, a szülők, rokonok, barátok is készen álltak az új családtagok fogadására.


A szülőknek a négyes ikrek az első gyerekei. A picik mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg, császármetszéssel. A 26 éves édesanya a beavatkozást jól viselte, a kicsik 1230 és 1750 gramm közötti súllyal jöttek világra. Születésük után inkubátorba kerültek, ahol probléma nélkül, szépen fejlődtek.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.