EUR: 336,84 Ft
CHF: 314,27 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb XI.kerület

Maximális ízélmény a legkisebb kockázat nélkül!

Ha valakinek valamilyen élelmiszer-allergiája van, akkor a legfontosabb számára, hogy megbízható és ellenőrzött forrásból jusson hozzá a számára megfelelő alapanyagokhoz, és nyugodtan elfogyaszthassa reggelijét, ebédjét vagy vacsoráját. Az Amurex Kft. két üzletében mindkettőt megkapjuk! Ráadásul a szakképzett személyzet tanácsadással is segíti a gluténmentesen táplálkozókat.

Biztonságérzet-sziget reggeltől estig!


Garantáltan gluténmentes

Az Amurex GM Hungária Kft. Budaörsön, a Szabadság utca 14. szám alatti Élelmiszerallergia Szaküzletben és Budapest belvárosában, a Nyugati térnél, a Jókai utca 40. szám alatti Cöli Bisztróban nyújt százszázalékosan megbízható gluténmentes alapanyagokat és maradéktalanul mesés vendéglátást: helyben sütött pékáruval, pizzával, hamburgerrel és palacsintával.

 

Külön szakács, cukrász és pék készíti az ételeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.