EUR: 352,96 Ft
CHF: 332,46 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Szekszárd

Még egy napig tart a gyűjtés!

A Tolna Megyei Ebtenyésztők és Ebtartók Egyesülete adománygyűjtést szervezett a Szekszárdi Kutyamenhely számára. Amennyiben szeretné segíteni a gazdátlan kutyákat, de nem áll módjában örökbe fogadni, csatlakozhat a gyűjtéshez – áll a civil szervezet online felhívásában. Az adományokat a tolnai és a szekszárdi kutyakiképző helyszínein december 20-ig várják. A gyűjtés során ezúttal elsősorban kutyatápot, konzervet, pórázt, nyakörvet, hámot, játékokat, labdákat, pokrócokat, takarókat, ágyneműhuzatokat, lepedőket várnak.

A használaton kívüli ágyneműk nagy segítséget jelenetnek majd amikor beköszönt a hűvös időjárás Illusztráció:Mészáros Diána

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.