2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Meghan Markle Budapesten járt

Még azelőtt járt Budapesten Meghan Markle, hogy hozzáment volna Harry herceghez. A színésznőből lett sussexi hercegné már évekkel ezelőtt törölte hivatalos Instagram-fiókját, a People magazin azonban akkor összeszedett néhány érdekességet. Például azt, hogy a hercegné mely városokban járt, és melyeket szerette a legjobban. Köztük volt Budapest is, amiről egyenesen áradozott. „Ez a város volt az egyik leggyönyörűbb, amit valaha láttam!” – írta a későbbi hercegné, aki minden bizonnyal több időt tölthetett nálunk, hiszen kitért arra is, mennyire szeretett reggelente a Duna-parton futni. A fotókat most rajongók töltötték fel a közösségi oldalra.

Fotó: instagram/meghantheduchessof

 

Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.