2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Extra

Meghan miatt borul a karácsony a királyi udvarban

Eddig még senki nem merte megtenni, de Meghan újra ellentmond a brit királyi család hagyományainak. Ráadásul nem is egynek! A sussexi hercegi pár első gyermekük, Archie születése után úgy döntött, hogy a saját útjukat járják, és nem vesznek részt a királynő, II. Erzsébet karácsonyi vacsoráján, valamint az azt megelőző istentiszteleten sem. Meghan és Harry hivatalos ünnepi programját ugyan még nem közölte a palota, de a hírek szerint nem is lesznek az országban karácsonykor, Los Angelesbe mennek a hercegné édesanyjához, Doria Raglandhoz. A brit királyi család hagyományosan karácsony napján ajándékozza meg egymást, ilyenkor általában vicces apróságokkal kedveskednek egymásnak. Harry és Vilmos korábban el is mesélték, hogy ezt tekintik az ünnep fénypontjának, hiszen ilyenkor rengeteget nevetnek. Ám az idén Harry számára ez elmarad, mert állítólag Meghan már tavaly megígértette vele, hogy ebben az évben a családtól külön töltik a karácsonyt.

Profimedia

Profimedia


Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.