EUR: 354,98 Ft
CHF: 331,24 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Miskolc

„Megháromszorozódik” a szépkorúak karácsonya

Az idén ötödik születésnapját ünneplő Salkaházi Sára Program újabb ünnepi eseménye következik. Megháromszorozott „kapacitással” invitálja karácsonyi gálaelőadásra a miskolci szépkorúakat a program gazdája, a városi önkormányzat a Művészetek Házába.

A december 17-én tartandó rendezvényre előzetesen lehet regisztrálni. A városvezetés célkitűzése, hogy mind több nyugdíjashoz jussanak el információk a kezdeményezésekről, minél többen vehessenek részt az eseményeken. Emiatt született a döntés, hogy a Salkaházi Karácsonyt immár háromszorosan rendezik meg: 17-én 10, 13 és 16 órakor is, egymás után. Ez lehetővé teszi, hogy a korábbi 600 néző helyett 1800-an élvezhessék a színes-zenés produkciót, az érdeklődők könnyebben juthassanak jegyhez, és megkönnyítheti a regisztrációhoz kötött jegyhez jutást.


További elemmel bővül a Salkaházi program – fotó: salkahaziprogram.hu

 

Regisztrálni kell a jegyekért

A jegyekért a miskolci lakhellyel rendelkező nyugdíjasok jelentkezhetnek, ingyenesen. Ehhez a Művészetek Házában lehet regisztrálni. Egy személy két jegyet kaphat, mindkettőhöz személyazonosság- és lakóhely-igazolás szükséges.

Kapcsolódó Cikkek