2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Megható! Ezzel a levéllel fogadták Gera Marinát – Videó!

Kedden haza érkezett New Yorkból Gera Marina, aki első magyarként kapta meg a Nemzetközi Emmy-díjat az Örök tél főszerepében nyújtott alakításáért.

A Pesti Srácok stábja egy exkluzív videót készített a színésznővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Gera Marinát megérkezésekor a Gulág Alapítvány nevében is köszöntötték, majd egy levelet adtak át neki.


Az alapítvány elnöke elárulta, hogy nagyon megérintette őket, hogy a színésznő a díját az áldozatoknak ajánlotta.

Azt gondoltam, hogy a meghaltak és a most élők nevében mindenképpen kötelességem itt lenni, mint alapítványi elnöknek – jelentette ki Nagyné Pintér Jolán. Egy nagyon fontos köszöntő levelet írtunk neki, hogy ezt a filmet, ami negyven év hallgatás után az első erről szóló film volt, ilyen fantasztikus alakítással. És értékelték és megnyerte az Emmy-díjat.

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.