EUR: 338,10 Ft
CHF: 319,23 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

PR

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. Az adások átalakulása mellett a Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolását egy helyen lehet megtekinteni.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az elmúlt években a Szerencsejáték Zrt. műsorai hetente átlagosan több százezer nézőt ültetettek a képernyő elé. Nyolc év után a cég úgy döntött, hogy a legújabb játékos- és nézői igényeknek megfelelően átalakítja műsorait, így 2020 első hétvégéjétől nemcsak a SzerencseSzombat lottóshow, hanem a Kenó, a Skandináv lottó és a Hatoslottó adásai is megújulnak. A változás részeként a látványvilág mellett az adások teljes modernizációjára is sor kerül. A nemzeti lottótársaság célja, hogy a jelenlegi nézőknek nyújtott színvonalasabb műsor mellett a fiatalabb, 18–39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérje. 


A legnagyobb változás az Ötöslottó élő sorsolási műsorát, a SzerencseSzombatot érinti, ugyanis a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esik át, aminek köszönhetően egy modern, zenés, szórakoztató sorsolási show-műsorral találkozhatnak a nézők az év minden szombatján. Nagyobb hangsúlyt fektetnek a nyerőszámok látványosabb kisorsolására és a közönség szórakoztatására, hiszen hétről hétre a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói láthatók majd a televízió képernyőjén. Emellett a show új elemeként a Luxor játék sorsolása alatt ismert magyar sztárvendégekkel beszélgetnek a műsor házigazdái. 

Az adás megújulása mellett további változás, hogy jövőre a Hatoslottó sorsolása is átkerül a közmédia csatornájára, így az Ötöslottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett immár a második legismertebb magyar játék sorsolása is a Duna Televízión kísérhető figyelemmel. A műsor a korábban megszokott időpontban, azaz vasárnap 16 órai kezdettel, 5 perces időtartamban kerül adásba. A változásnak köszönhetően a nemzeti lottótársaság összes sorsolási műsora egy csatornán válik elérhetővé.


Új műsor, új lehetőségek

– Lottósorsolási és számhúzóműsoraink fontos szerepet töltenek be a játékosainknak nyújtott élményben, ezért elérkezett az idő, hogy ezen a területen is magasabb szintre lépjünk. A nézettség megtartása, sőt növelése mellett a célunk az volt, hogy nézőinknek modern, a mai igényeknek megfelelő szórakoztató műsorokat kínáljunk, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak az érdeklődőknek. Az adások új felépítése egyúttal arra is megteremti a lehetőséget, hogy a nemzeti lottótársaság jószolgálati, kulturális és sporttámogatói tevékenységét megmutassuk – mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

 

Közös munka

– Örömünkre szolgál, hogy a nemzeti lottótársaság sorsolási műsorai továbbra is a nemzeti főadón, a Duna Televízió képernyőjén láthatók majd. A megújulás közös munka eredménye, a két vállalat kreatív szakemberei legjobb tudásuk alapján fejlesztették ki az új képernyős tartalmakat. Hisszük, hogy ezekkel a műsorokkal még színvonalasabb produkciókat tudunk bemutatni a nézők számára – nyilatkozta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.