EUR: 353,68 Ft
CHF: 333,35 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Ózd

Megújuló közutak

A Magyar Falu Program számos lehetőséget kínál a vidéki településeknek a komfortérzet javítására. Ebben önkormányzati utak felújítását is meg lehet pályázni.

Közel 120 millió forintból újulhatnak meg önkormányzati tulajdonú utak Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületének öt településén. Borsodnádasd, Hangony, Kurityán, Martonyi és Szögliget vezetése a Magyar Falu Programnak köszönhetően hajthatja végre a fejlesztést. Riz Gábor országgyűlési képviselő azt nyilatkozta, örüljünk közösen az elnyert támogatásnak, hiszen választókerületünk úthálózatának megújulása mindannyiunk érdeke.

-kovács-

Fotó: Lokál archív
A belterületi utak is megújulnak

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.