EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb IX.kerület

Megvédte Magyar Kupa-elsőségét a Fradi

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata megnyerte a Magyar Kupa-döntőt, és ezzel megvédte címét, sorozatban a 9. trófeáját gyűjtötte be. 2017 óta minden döntőben és sorozatban – sorrendben Euro Kupa, bajnokság, Európai Szuperkupa, Magyar Kupa, Magyar Szuperkupa, bajnokság, Bajnokok Ligája, Európai Szuperkupa, majd Magyar Kupa – veretlen maradt Varga Zsolt együttese.

A Magyar Kupa döntője nem volt sima meccs a Fradi számára. Az ellenfél, az OSC csapata a mérkőzés utolsó negyedében többször is vezetett egy góllal, de a zöld-fehérek mindig egyenlíteni tudtak. Két perccel a vége előtt pedig Varga Dénes megvillant, megszerezve ezzel a vezetést, és mint kiderült, a Magyar Kupa-győzelmet a Ferencváros számára.
– Az volt a legfontosabb, hogy hét gólon tudtuk tartani az OSC-t, amely az előző mérkőzésein rendre sok gólt szerzett. Tény, hogy a támadás nekünk sem úgy ment, ahogyan eddig, kimaradtak ötméteresek, nagy helyzetek, de sajnos benne van, hogy nincs mindig nagyon jó napunk. Azonban, ha a védekezésünk és a kapusteljesítményünk működik, akkor egy ilyen nehéz találkozót is meg tudunk nyerni – mondta a meccs után Varga Zsolt vezetőedző.


A Magyar Kupa-győztes FTC-Telekom Waterpolo csapata:
Játékosok: Gárdonyi András, Sedlmayer Tamás, Nyíri Balázs, Szabó Bence, Kállay Márk, Pohl Zoltán, Vámos Márton, Mezei Tamás, Német Toni, Nicolas Constantin-Bicari, Nikola Jaksic, Aaron Younger, Varga Dénes, Jansik Szilárd, Giannis Fountoulis, Zalánki Gergő, Vogel Soma

Vezetőedző: Varga Zsolt
Másodedző: Nyéki Balázs
Technikai vezető: Katona Norbert
Szakosztályelnök: Madaras Norbert

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.