EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

PR

Milák Kristóf a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampányának arca

A magyar úszósport egyik legnagyobb tehetsége, Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó lett a Tippmix kampányarca.  A Szerencsejáték Zrt. megerősíti továbbá szerepét a hazai úszósport támogatásában –  újabb együttműködési megállapodást aláírva a Magyar Úszó Szövetséggel. 

Bánhegyi Zsófia, dr. Czepek Gábor, Milák Kristóf és dr. Wladár Sándor

A nemzeti lottótársaság legújabb kampánya középpontjában a Több mint szerencse. A győzelem fejben dől el. szlogen áll. Párhuzamba állítva az élsportoló és a sportfogadó motivációit, felkészülését a versenyzésre illetve a játékra. A sportoló személyes történetén keresztül mutatva be a sikerhez vezető utat. Milák Kristóf élő példája annak, miként lehet valakiből rendkívül fiatalon, rengeteg munkával, és a sport iránti alázattal, nemzetközi szinten is világklasszis sportoló. Ez aligha csupán szerencse kérdése, hasonlóan a felkészült sportfogadóhoz, aki szenvedéllyel teszi meg tétjeit, pontosan ismeri a csapatok, sportolók taktikáját, folyamatosan tanul, és minden egyes mérkőzésre a legjobb tudása szerint készül. A szerencse persze olykor közbeszól, de ez teszi még izgalmasabbá a játékot. 


– Megtiszteltetés számomra, hogy a hazai sportélet egyik legmeghatározóbb támogatójával működhetek együtt ebben a kampányban. Az elmúlt 13 éves pályafutásom alatt befektetett erőfeszítés, több mint negyvenezer leúszott kilométer, a heti 24 óra gyakorlás eredményeként sikerült a kétszáz méteres pillangó úszás egy évtizedes világcsúcsát megdöntenem. Az elért eredmények többnyire nem a szerencsén múlnak. Kitartó munkával, alázattal, folyamatos készüléssel és megfelelő taktikával céljaink elérhetővé válnak. Számomra ez a kampány legfőbb üzenete – nyilatkozta Milák Kristóf világbajnok úszó.

A Szerencsejáték Zrt. azonban nem csupán Milák Kristóf olimpiai felkészüléséhez járul hozzá, de a 2019/2020-as hazai és nemzetközi versenyek sikeres lebonyolításában is támogatja a Magyar Úszó Szövetséget. 


– A Szerencsejáték Zrt. a magyar sport, az idei évtől pedig a magyar úszósport kiemelt támogatójaként arra törekszik, hogy a játékosok közreműködésével segítse a hazai sport világának legkiválóbb tagjait és csapatait. A sportfogadás vállalatunk egyik legmeghatározóbb területe, legújabb kampányunkhoz is tehát egy olyan világklasszis úszót választottunk, aki hitelesen tudja képviselni értékeinket és üzenetünket. A Magyar Úszó Szövetség támogatása azonban azt jelenti, hogy a vállalat Milák Kristófon kívül a többi hasonlóan kiemelkedő tehetség sikeréhez is hozzájárulhat – mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

– A Magyar Úszó Szövetség számára rendkívül sokat jelent, hogy a Szerencsejáték Zrt. 2020-ban is a sportág mellett áll. –  A magyar úszócsapat tagjai igazi hősök, példaképek. A miénk egy olyan sport, ahol egy versenyző minden egyes nap nyolc-tíz-tizenkét kilométert úszik, hogy aztán a nagy versenyen azon a száz-kétszáz-négyszáz méteren ő legyen a leggyorsabb. Napi hét órát edzenek, hogy aztán két perc alatt megszerezzék az aranyérmet – azaz megdolgoznak a nagyszerű eredményeikért, a megbecsültségért, a támogatásért – és hálásak vagyunk, hogy a Szerencsejáték Zrt. is értékeli ezt. Sportolónak és sportágnak nagyon sokat jelent a Szerencsejáték Zrt. csapatába tartozni –  mondta dr. Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

 

Kedvencre fogadni dupla öröm lehet

A sportfogadás nemcsak világszerte, hanem Magyarországon is kimagasló népszerűségnek örvend, a nemzeti lottótársaság éves árbevételének közel felét biztosítva.  A Tippmix különösen a fiatalok és a férfiak körében örvend nagy népszerűségnek. A játék vonzerejének titka, hogyha valaki a kedvenc csapatára vagy sportolójára fogad, akkor a nyertes mérkőzés után amellett, hogy favoritjának győzelmét ünnepelheti, még nyereményének is örülhet.

 

Értékes plusznyeremények

A kampány részeként egy nyereményjátékkal is találkozhatnak a játékosok. A négyhetes játékban való részvétel nagyon egyszerű: a játékosoknak nincs más dolga, mint fogadni a Tippmixen legalább 3-as kötésben, egy szelvényen összesen minimum 300 forint értékben. Ezt követően regisztrálniuk kell a nyereményjátékra a www.tippmix.hu weboldalon, és feltölteni a fogadószelvény számát. Fontos, hogy ahány érvényes szelvényszámot tölt fel egy adott játékos, annyiszor vesz részt a sorsoláson. 

A játék során hetente 8 darab, egyenként 250 ezer forint értékű Media Markt- és 20 darab, egyenként 100 ezer forint értékű Decathlon-ajándékkártyát, a nyereményjáték végén pedig 1 db Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI ACT típusú személyautót sorsolnak ki.

Kapcsolódó Cikkek