EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Extra

Morvai Noémi: A szeretet a kulcs

Morvai Noémi tavaly májusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják férjével. A műsorvezető azóta édesanyja segítségével neveli két gyermekét. Jelenleg van párja, de gyermekei miatt óvatos.

Fotó: MTVA, Sárosi Zoltán

Holnap este kiderül kik lesznek a Fölszállot a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató gyermekévadának győztesei. A zsűri kategóriánként választ nyertest, valamint a közönség is szavaz az idei évad nézők kedvencére. A műsor háziasszonya boldogan gondol vissza az elmúlt hetekre.


– A gyerekek nagyon tiszták, ártatlanok és ösztönösek. Sokkal intenzívebben élnek meg egy ilyen műsort, és jó érzés ezt megtapasztalni édesanyaként. Mindig meglepődöm, hogy a fiatal generáció között is vannak olyanok, akik szüleiknek és nagyszüleiknek köszönhetően ennyire őrzik a népi hagyományokat – kezdte Morvai Noémi a Lokálnak.

A köztévé műsorvezetőjének a munka mellett egyedülálló anyaként, sajnos nem jut annyi ideje két gyermekére, a 7 éves Matykóra és a 4 éves Zitára, amennyit szeretne velük tölteni. – Reggelente én viszem őket suliba, délelőtt az ügyeket intézem, és hódolok a jógának. A munkám délután kezdődik, és estig tart, ezért nem mindig tudok a gyerekekért menni az iskolába, óvodába. Szerencsére az édesanyám nagyon sokat segít. Jelenleg nála lakunk, másfél éve építkezem, de a szakemberek miatt elég nehézkesen készül a házunk – mondta az édesanya, aki nem tagadja: jelenleg van párja, de nagyon megfontoltan kezeli magánéletét.


– Keresem még önmagam, és azt, hogy valójában mire is van szükségünk. Mindennél jobban vágyom a harmóniára, a családban megélhető biztonságra és melegségre. Próbálok mindenre és mindenkire elég időt, figyelmet fordítani, mégis van, hogy elveszítem a fényt az alagút végén, de akkor együtt valahogy mindig rátalálunk, mert a szeretet a kulcsa mindennek.

fotó: Instagram

 

Kapcsolódó cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek