2020. július 10., péntek
Amália

Belföld

Szentkirályi Alexandra lesz a kormány új szóvivője

Január elsejétől Szentkirályi Alexandra lesz a kormány új szóvivője. A politikus az előző önkormányzati ciklusban Tarlós István mellett dolgozott főpolgármester-helyettesként – írja a Ripost.

Magyarország Kormány hivatalos közösségi oldalára került fel egy videó, amiben Szentkirályi Alexandra bemutatkozik. A leendő szóvivő hangsúlyozza, örül, hogy az új munkája is emberekről fog szólni.
A politikus a céljairól is beszél a videóban.


Az a célom, hogy tudjátok, mire számíthattok egy-egy kormányzati döntés nyomán. Van azonban egy másik fontos szempont is, szeretném a ti véleményeteket is közvetíteni a kormány felé. Tartsatok velem! – teszi hozzá Szentkirályi Alexandra.

Január elsejétől Szentkirályi Alexandra Magyarország kormányának új szóvivője

Január elsejétől Szentkirályi Alexandra Magyarország kormányának új szóvivője.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2019. december 20., péntek

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem várhat a Lánchíd felújítása

    Nem várhat a Lánchíd felújítása

    Érthetetlen a Lánchíd ügyében történő szerencsétlenkedés – jelentette ki a kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki szerint minél előbb fel kellene újítani Budapest jelképét, ami a főváros feladata.

  • A Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt

    A Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt

    A Fidesz-KDNP feltételekkel ugyan, de támogatja az Európai Unió azon tervét, hogy hitelt vegyen fel a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére – jelentette ki a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.