EUR: 353,88 Ft
CHF: 330,82 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Óriási meglepetés a kórházban

Ajándékkal kedveskedtek a betegeknek és a mentőknek a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban karácsony alkalmából!

Immár hagyomány a Szent Imrében, hogy egy kis figyelmességgel enyhítik az ünnepek alatt panaszaikkal kórházba kényszerülő emberek fájdalmát. A kórház dolgozói mindenkinek ajándékkal kedveskedtek.A sürgősségi osztályra érkező Marikaelérzékenyült, amikor a kórház munkatársaitól megkapta ajándékát, egy díszdobozos kuglófot. Mint elmondta, alhasi fájdalmai miatt nem eheti meg a finomságot, de elviszi unokájának, aki biztosan örülni fog neki.


Az Országos Mentőszolgálat munkatársai nem lepődtek meg a kedves ajándék láttán, hiszen ez már amolyan hagyomány a Szent Imrében.  Ahogy az elmúlt években, úgy most is, minden egyes mentőautó legénysége ajándékot kapott a kórház dolgozóitól. Az egyik mentős bajtárs távozáskor az autó hangosbemondójában kívánt boldog ünnepeket a kórház dolgozóinak és betegeinek.
Az intézmény főigazgatója, Bedros J. Róbert elmondta, az ünnepek alatt még fontosabb, hogy az egészségügyben dolgozók megfogják a betegek kezét.
– Akik ma betegségük, vagy hivatásuk miatt nem lehetnek szeretteikkel, a Szent Imre kórházban érezni fogják a gondoskodást, a törődést, és a szeretetet – mondta el az intézmény első embere.

Kapcsolódó Cikkek