EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Dunaújváros

Otthon tartották a Mikulás kupáját

Hazai győzelem született a Santa Claus Cup elnevezésű jégkorongtornán, amelyet az U10-es korosztály számára rendeztek a dunaújvárosi Jégcsarnokban. Az újvárosi fiatalok a szlovákiai Topolcsány és a szintén felvidéki Besztercebánya együtteseit megelőzve szerezték meg a végső győzelmet.

Dunaújvárosban szervezték meg Közép-Európa legnagyobb korosztályos tornáját, a Santa Claus Cupot. Az eseményen három csoportban mérték össze tudásukat a résztvevő csapatok: az első napon a csoportküzdelmekben jeleskedtek az ifjú jégkorongozók, másnap pedig a helyosztók ideje következett. A kétnapos torna legjobbjának végül a hazai együttes bizonyult, mögöttük pedig a szlovákiai Topolcsány és a Besztercebánya csapatai végeztek.

A kétnapos küzdelemből a dunaújvárosiak kerültek ki győztesen

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.