2020. augusztus 15., szombat
Mária

Egyéb Szolnok

Péntekig tartanak a munkálatok

Közel két kilométer hosszú az az útszakasz, amit a Dr. Sebestény Gyula úton és környékén fejlesztenek. A munkálatok december 20-ig tartanak, majd januárban ismét folytatódnak.

Egészen a Besenyszögi útig tart a Dr. Sebestény Gyula út fejlesztése, melynek keretében körforgalmi csomópontokat is létesítenek a legforgalmasabb részeken: a Városmajor úti kereszteződésnél és a Mester úti csomópontban. A felújítások során az érintett területeken lévő buszmegállókat is felújították, és újakat is kialakítanak majd, ahol szükség van rájuk. Az új útszakasz mellett gyalog- és kerékpárút is épül, mellyel még biztonságosabb lesz majd a közlekedés.


A fejlesztéssel kiváló közlekedési kapcsolatok létesülnek a volt orosz laktanyához, melyet a terv szerint beépítenek majd, illetve egy teljesen új lakóterülethez, melyet az útszakasz északi oldalán építenek majd ki a közeljövőben. Az útépítési munkálatok összesen 2,64 milliárd forintból valósulnak meg, és várhatóan nyárra készülnek el.

Molnár Judit

A munkálatok várhatóan nyáron fejeződnek be
Fotó: Lokál Extra

Két új körforgalmat is építenek
Fotó: Lokál Extra

Fotó: Lokál Extra

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.