2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Belföld

Pornóképekkel zaklatott Gyurcsány bizalmasa

A sajtó segítségét kéri az az ismeretlen nő, aki a hét elején áll elő történetével, miszerint Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője vállalhatatlan üzenteket, illetve fotókat küldött neki. A nő most újabb fotókat juttatott el a Lokál szerkesztőségébe, amelyeken a Gyurcsány-párti politikus teljesen meztelenül pózol, illetve a nemi szervét mutogatja.

„Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Facebookról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mint egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött mindennap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam” – kezdte szerkesztőségünknek is elküldött levelét az az ismeretlen nő, akit állítása szerint hosszú ideje zaklat Gyurcsány Ferenc bizalmasa.


Fotó: Facebook

Ez már a második levele volt, korábban még csak alsógatyás képeket mellékelt leveléhez, tegnap azonban már több tucat intim fotót kapott szerkesztőségünk. Ezeken a levélíró szerint Gréczy látható teljesen meztelenül, a férfiassága is jól látható. A képek többsége ennél is merészebb, ezeken csupán egy férfi pénisz látható.

A nő szerint Gréczy azt írta neki, hogy „vele a szex kiváló lesz”, és a zaklatás odáig fajult, hogy új e-mail-címet csinált, telefont és albérletet is cserélt. „Menekülni akartam a helyzet elől, hogy mindennap kapok egy számomra ismeretlen, de nagy hírű politikustól egy fotót, ahol az ő pénisze látható, és azt mondja, hogy most rám élvezett el” – fogalmazott.


Gyurcsány Ferenc DK-elnök után a párt szóvivője Barkóczki Balázs kezdte szánalmasan mentegetni Gréczyt, szerinte „egy képviselőnek is lehet magánélete”. Gréczy szerint, amivel megvádolták ócska hazugság.

L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő szerint Gréczy Zsolt sok esetben úgy tett, mintha erkölcsi szempontból megkérdőjelezhetetlen lenne, majd ezután napvilágot látott ez a fotósorozat. Hozzátette, Gyurcsány emberének tisztáznia kell az ügyet.

 

Gréczy korábban is zaklatott

Először a Hungária egykori dobosa, Zsoldos Dedy beszélt arról, hogy a DK-s politikus a kedvesét zaklatta. „Miért írogatsz még mindig – vagy ismét – üzeneteket a páromnak – Zsófinak? Neked Ő nem a »Babád« – ahogy írtad legutóbb – [email protected]!” – írta nyílt levelében a zenész, majd törölte a bejegyzést. A 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti munkatársnője is azt állította, hogy zaklatta Gréczy.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek