2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb II.kerület

Portyázó cserkészek

A 808. számú cserkészcsapat Adyligeten (Fotó: Mayer Gergely)

A jurtában télen is jó együtt játszani! (Fotó: Mayer Gergely)

Adyligeten portyázott a budatétényi 808. számú Mindszenty József Cserkészcsapat advent első hétvégéjén. A fiatalok nappal túráztak, majd az edzett cserkészek számára kialakított jurtában szálltak meg, ahol egész éjjel vaskályhában rakták a tüzet, felváltva. Elmondásuk szerint a beköszönő tél cseppet sem zavarta őket abban, hogy remekül töltsék együtt az időt a közösségépítő portyán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.