EUR: 353,37 Ft
CHF: 327,51 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb II.kerület

Portyázó cserkészek

A 808. számú cserkészcsapat Adyligeten (Fotó: Mayer Gergely)

A jurtában télen is jó együtt játszani! (Fotó: Mayer Gergely)

Adyligeten portyázott a budatétényi 808. számú Mindszenty József Cserkészcsapat advent első hétvégéjén. A fiatalok nappal túráztak, majd az edzett cserkészek számára kialakított jurtában szálltak meg, ahol egész éjjel vaskályhában rakták a tüzet, felváltva. Elmondásuk szerint a beköszönő tél cseppet sem zavarta őket abban, hogy remekül töltsék együtt az időt a közösségépítő portyán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.