2020. augusztus 12., szerda
Klára

Program

Rajongók szerveztek karácsonyt a Charme zenekarnak

Igazán nem lehet oka panaszra a Charme zenekarnak: miközben legújabb daluk klipje elképesztő sebességgel döntögeti a nézettségi rekordokat, az együttes népes és lelkes rajongótábora karácsonyi bulit szervezett a srácoknak

Jáger Gyula és Fehér Attila számára idén korábban kezdődnek az ünnepek: december 21-én Üllőn csapnak egy hatalmas karácsonyi bulit, rajongói körben. – Szerencsére rengetegen szeretik a Charme dalokat, és a fanclub kemény magja úgy döntött, kell a közös karácsony – mesélte Jáger Gyula , a zenekar énekese. Szerveztek, telefonáltak, és végül Üllőn találtak megfelelő helyet arra, hogy egy jó kis koncerttel egybekötött Charme karácsonyt tartsunk, aminek természetesen nagyon örülünk.


A fiúk nagyon várják a közös bulit, mint mondják, van mit ünnepelni. – A megalakulásunk óta szép sikereket értünk el, egyre többen hallgatják és kedvelik meg a dalainkat – mondta Fehér Attila. – Rengeteg koncerten vagyunk már túl, és reméljük, jövőre még több fellépésünk lesz.

A Charme-os fiúk elárulták, hagyományosan minden évben együtt is koccintanak, mielőtt eljön a szenteste.
Nem szoktunk egymásnak venni semmit, mert nincs rá szükség: mindkettőnk számára a legszebb ajándék a rajongóink szeretete!

Kapcsolódó Cikkek