EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Győr

Segítség a lakosoknak

Korábban már többször is beszámoltunk róla, hogy a Körkemence utcában rendszeresen bővül a parkolási lehetőség. Nemrég 14 új megállóhelyet adtak át. A városrész önkormányzati képviselője, Győr egyik alpolgármestere, Radnóti Ákos sajtótájékoztatón számolt be a legújabb adyvárosi parkolófejlesztésről.

Könnyebb lett parkolni a Körkemence utcában
Fotó: Marcali Gábor

– A lakók részéről hatalmas az igény a parkolóhelyekre, éppen ezért 2010 óta folyamatosan alakítunk ki megállóhelyeket – kezdte. – Az évek alatt összesen 25-öt nyitottunk meg, 2019-ben ebből 14-et adhattunk át, s tovább vizsgáljuk, miként lehetne még bővíteni a számukat. Az utcában a közvilágítást is megcsináltattuk, illetve a rendőrségre bekötött térfigyelő kamera is felügyeli a közbiztonságot – hangsúlyozta Radnóti Ákos, majd hozzátette, a garázssor megvilágítását is megoldották.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.