EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Egyéb Győr

Simon Róbert Balázs: Azt szeretnénk, hogy az építőmunka folytatódjon

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő szerint Győrben új helyzet állt elő, és a január 26-án sorra kerülő időközi önkormányzati választásra egy olyan embert jelölnek polgármesternek, aki megtalálja a hangot a város minden lakójával, még politikai ellenfeleivel is.

Simon Róbert Balázs szerint az elmúlt több mint egy évtizedben Győr országosan is példaértékű fejlődési pályát futott be
Fotó: O. Jakócs Péter

Október 13-án a polgármesteri pozíción túl a 16 egyéni önkormányzati körzetből 15-ben a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje győzött.

– A győriek választási döntése nagyon erős felhatalmazás, ami azt jelenti, hogy a győri önkormányzati testületben a Fidesz–KDNP közös frakciójának tagjai abszolút többségben vannak, így bármilyen döntés esetében a szavazatuk megkerülhetetlen – kezdte Simon Róbert Balázs.


Kultúra és sport: Győrre mindkettő nagyon is jellemző
Fotó:O.Jakócs Péter

– A győriek olyan embereknek adtak képviseleti lehetőséget, akiktől a város, a városrészek fejlődését, racionális döntéseket, a biztonságot és a nyugalmat várják, és nem azt a primitív ordibálást és műbalhét, amit az alakuló közgyűlésre az ellenzék megszervezett.

A városban Borkai Zsolt lemondása után január 26-án időközi polgármester-választást tartanak.

Simon Róbert Balázs szerint az elmúlt több mint egy évtizedben Győr országosan is példaértékű fejlődési pályát futott be. A helyi gazdaság, az oktatás, a kulturális élet, a sport területén elért eredmények vagy a rengeteg infrastrukturális fejlesztés mind-mind az itt élő emberek szorgalmát és munkáját igazolják.


Győrben szeretnék az építőmunkát folytatni, együtt gondolkodva városunk lakóival
Fotó: O. Jakócs Péter

– Azt szeretnénk, hogy ez az építőmunka folytatódjon a következő években is, együtt gondolkodva városunk lakóival – folytatta az országgyűlési képviselő. – Sok szép közösen elért eredményünk van, azonban soha nem lehetünk elégedettek, mert ahogy a magasugrásban, nekünk is egy kicsit mindig feljebb kell emelnünk a lécet, és eredményesen meg kell küzdenünk az újabb kihívásokkal. Most új helyzet van, amelyben egy olyan embert kell megválasztanunk polgármesternek, aki megtalálja a hangot a város minden lakójával, még politikai ellenfeleivel is. Mi egy ilyen jelöltet fogunk állítani.

Kapcsolódó Cikkek