EUR: 355,20 Ft
CHF: 332,46 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Somától és Botondtól tanulhatunk bűvészkedni

„Hidd el, te is tudsz bűvészkedni!”

A MOME új zugligeti úti campusán mutatta be Elképesztő trükkök című könyvét Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész és Kelle Botond bűvész, Soma szakmai konzulense. A szerzőpáros első könyvében 50 saját trükk titkát fedi fel, köztük a legnépszerűbb videón láthatókból is néhányat.


– Ezekhez nincs is másra szükség, csupán egy-egy, a környezetedben megtalálható hétköznapi tárgyra. Kedves srácok, lányok és fiúk, apukák, anyukák, és nem utolsósorban kedves nagyszülők, itt a remek lehetőség  8–99 éves korig bárkinek elkezdeni. Ebből a könyvből bárki belevághat a tanulásba. Hidd el, te is tudsz bűvészkedni! – biztat Soma, aki a könyvbemutatón a közönség soraiból választott résztvevőkkel Botonddal együtt be is bizonyította ezt.

– Több mint 300 fotón követheted a lépéseket, a nehezebb trükkök elsajátításához pedig Soma videókat is készített, amelyeket a könyvben található titkos kód segítségével érhetsz el. És ez még nem minden! Soma izgalmas történeteket is megoszt a bűvészet világából, és betekintést enged a kulisszák mögé – árulja el Botond az Elképesztő trükkökről, amelyet dedikálva is megrendelhetünk, akár a magunk számára, akár szeretteinknek ajándékba.


A két bűvészbarát már gőzerővel dolgozik a márciusi Illúzió mesterei show-n, amelyre vészes tempóban fogynak a jegyek.

Hajnóczy Soma egy jó társasozásra mindig kapható

Hajnóczy Soma egy kártyapaklit nem cserélne el semmire
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kétszeres világbajnok bűvész, több mint 40 országban varázsolta már el a közönséget, nemrégiben megkapta az Év legkreatívabb bűvésze díjat is. Soma a legfiatalabb bűvész, aki már több alkalommal is részt vett zsűritagként a bűvészek olimpiájaként emlegetett bűvész-világbajnokságon. Videóit a világhálón több mint 50 millióan nézték meg, produkcióját a kínai televízió újévi gálaműsorában 100 millió ember látta. A magyar közönség ismerheti a Showder Klubból is. Nem szereti a céklát, a politikát és a parkolóellenőröket, de egy jó társasjátékozásra mindig kapható.

 

Kelle Botond szeret lustálkodni

Kelle Botond megmondja
( Fotó: Sáfár Tibor)

Számtalan trükköt magyarázott el a közönségnek, többek között az itthon legnagyobb példányszámban elkelt bűvésztrükkoktató DVD-sorozatban, az általa alapított szakmai folyóirat, az Aktuális Mágia hasábjain és az interneten. Nyolc éven át volt a Figaro Bűvészbolt munkatársa, és a Botond megmondja című bűvésztrükkajánló videósorozat főszereplője. Első könyve 17 éves korában jelent meg, amelyben a hazai bűvészet történetét dolgozta fel. A legnagyobb itthoni bűvészettel foglalkozó weboldal, a Bűvészblog alapítója és szerkesztője. Somával közösen 2008 óta az Illúzió Mesterei főszervezője és kreatív producere. Emellett szeret lustálkodni, és imád magáról egyes szám harmadik személyben írni.

Kapcsolódó Cikkek