2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Zalaegerszeg

Szabad akaratunk vezet vagy a sors diktál?

Sokan vallják, véletlenek nincsenek, minden találkozásnak, történésnek oka és okozata van. Valamire tanítani akar. Sokszor, csak az apró mozaikkockák összerakása után döbbenünk rá, minden valamiért történt. Egyáltalán mire mondhatjuk, hogy bármi eleve elrendelt? Vajon életünk a csillagokban megírt forgatókönyv alapján zajlik vagy rendszeresen felülírjuk döntéseinkkel? Vajon tudunk-e változtatni a sorsunk folyásán? Vajon minden meg van írva a csillagokban? Mi kell ahhoz, hogy sorsunk jobb irányt vegyen? Mi az asztrozófia, és mi a szerepe mindebben ennek a tudománynak? Többek között ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat Zentai Anna asztrozófus előadásán, az Apáczai Csere János Művelődési Központban, december 16-án, 18 órakor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.