EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Ózd

Szalagavató a SZIKSZI-ben

A közelmúltban tartották 78 végzős diák szalagavatóját Ózdon a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumban. Az E osztályban nyelvi előkészítővel indult a közgazdasági ágazati képzés, a C osztály 4 éves ügyviteli, az A pedig 4 éves Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző ágazat. A diákok egy részének konkrét továbbtanulási célja van, többen orvosi vagy természettudományos irányban szeretnének továbbtanulni. A többség marad az iskolában, hogy megszerezze az emelt szintű OKJ-s bizonyítványát. Az E osztály többsége továbbtanul, náluk 75 százalék fölött van a középszintű érettségivel rendelkezők aránya, érettségiig pedig feladat lesz a nyelvvizsga megszerzése.

Fotó: Palotai István
Képalá: Szikszi szalagavató

Fotó: Palotai István
Képalá: Szikszi szalagavató

Fotó: Palotai István
Képalá: Szikszi szalagavató

Fotó: Palotai István
Képalá: Szikszi szalagavató

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.