EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Sport

Szomorú a szurkolótábor a Fradi bejelentése miatt

Hat év után távozik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda csapatának beállója, Mészáros Rea – adta hírül a fradi.hu. A válogatott játékos kölcsönben már decemberben is leendő klubját erősíti.

A győri Kari Brattset (b) és a ferencvárosi Mészáros Rea a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2019. március 17-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

– Mészáros Rea 2013-ban igazolt Vácról a Ferencvároshoz, az évek során a csapat meghatározó tagjává vált, az utóbbi időben azonban kevesebb játéklehetőség jutott neki. A 25 éves játékos most nevelőklubjához tér vissza – decembertől a szezon végéig kölcsönben szerepel a váciaknál azzal a kikötéssel, hogy klubunk bármikor visszarendelheti, a nyáron pedig szerződése lejártával átigazol a Váchoz – olvasható a fradi.hu-n.

 

Sok sikert, Rea!

A szurkolók szomorúan fogadták a hírt, a közösségi oldalakon tucatjával érkeztek a kommentek és a sírós hangulatjelző ikonok. Reát mindenki csupaszív játékosnak tartja, a fradi tábor szerette.

A rajongók közül sokan azt is leírták, várható volt, hogy elmegy, hiszen Rea a tavalyi szezont posztján mondhatni egyedül küzdötte végig, az ideiben azonban a mérkőzések alatt szinte alig hagyhatta el a kispadot.

Ezt írták a szurkolók:

“Én személy szerint megsirattam rendesen.
Egy igazi csupa szív játékos
Sok sikert kívánok Rea”

“Köszönünk mindent REA!”
“Nem felejtjük soha, hogy közénk tatoztál!
Hajrá Rea!
Sérülés mentes éveket, sok sikert!”
“…baromira sajnálom,,,Építsd fel magad újra Rea!!!Várunk vissza!!!”

 

A fradi.hu-nak adott villáminterjújában Rea úgy fogalmazott, csak a szépre emlékszik majd a zöld-fehéreknél töltött időkből, mintha nehezebb napok soha nem is lettek volna.


– Most, hogy váltottam, előjönnek az emlékek, és mindig arra jutok, hogy nagyon sok minden történt velem. Eszembe jutnak kis öltözős poénok és a nagy meccsek hangulata is, jó visszaemlékezni ezekre…  Még most is borsódzik a hátam, ha felidézem, amikor az ideigazolásom után először megvertük a Győrt. Igaz, a nagy Bajnokok Ligája-meccsekkel is hasonló a helyzet… Biztosan hiányzik majd ez, de ez így is van rendjén, ha az ember elhagy egy megszokott közeget.

Rea azt is hozzátette, nagyon jó volt a Fradiban lenni, de a pályafutása szempontjából lépnie kellett, mert fontos, hogy több játéklehetőséget kapjon.


– Bízom benne, hogy ismét fel tudom építeni magam, így pedig a válogatott környékére is újra odakerülhetek.

Két anyuka visszatér

Fontos hír még a Fradi háza tájáról, hogy visszatér a napi munkába, és ideális esetben a szezon folytatásában bevethető lesz Szucsánszki Zita és Hornyák Dóra is. Mindketten anyai örömök miatt hagytak fel rövid időre a játékkal.

Kapcsolódó Cikkek