EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Kecskemét

Ugray-kiállítás az Agórában

Decemberben nyílt meg Ugray Zsuzsa Táj-Tér-Kép című kiállítása a Hírös Agórában. A Kecskeméten élő grafikusművész és művészetpedagógus tárlatán az utóbbi 10 évből 52 alkotást láthatunk.

A tárlatot Ulrich Gábor Balázs Béla-díjas animációs filmrendező, képzőművész nyitotta meg

Egyedi tusrajzok, akvarellek, elektrografikák, sokszorosított grafikai lapok, fekete-fehér, a tájélmény inspirálta átírások, „tájképletek”. Mindezeket tekinthetik meg azok a vendégek, akik ellátogatnak a Hírös Agóra legfelső emeletére. A tárlat a tájélmény ihlette alkotásokat helyezi a középpontba. A grafikusművész legkorábbi alkotásai 1984-ből valóak.

A december 30-ig megtekinthető kiállítás anyaga nem csak hagyományos technikával készült, hiszen sok kép már meglévő vázlatokból, rajzokból összeállított digitális print.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.