EUR: 355,19 Ft
CHF: 330,97 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Szekszárd

Újabb elismerés Szemereinek

A Magyar Atlétikai Szövetség november 29-én tartotta meg szokásos év végi gálaestjét. A nemzetközi versenyeken elért kimagasló eredményeinek köszönhetően az idei év legjobb férfi junior atlétájának a Szekszárdi Sportközpont sportolóját, Szemerei Leventét választották.

Szemerei Levente negyedik lett az idei junior Európa-bajnokságon 3000 méteres akadályfutásban Fotó: Szekszárdi Sportközpont

Levente 3000 méteres akadályfutásban a junior Európa-bajnokságon elért 4. helyezése és egyéni csúcsa után megnyerte az idei felnőtt magyar bajnokságot és szuperliga-döntőt, majd az első felnőtt válogatottságán egyéni csúcsot ért el a Csapat Európa Kupán – áll a Szekszárdi Sportközpont közleményében.


Edzője és mentora, Szőke Gergő bevallása szerint számára a legnagyobb öröm, hogy sikerült továbbmenteni a nagy eredményeket felmutató, Németh Gyula által megkezdett szekszárdi futó hagyományokat. Levente idei eredményét is segítette, hogy Gyulával, az egykori szekszárdi mesterrel három hetet tölthetett magaslati edzőtáborban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek