EUR: 355,08 Ft
CHF: 332,44 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Belföld

Újabb sokkoló részletek derültek ki a győri késelésről

A Ripost szerint előre készült osztályfőnökének leszúrására a 17 éves H. András. Mint kiderült, B-né Mónika életét a fiú két osztálytársa mentette meg.

Andrást zárkózott fiúnak ismerjük, kicsit fura, de normálisnak tűnt. Minden tantárgyból kitűnő volt, kivétel 2 tantárgyat. Az egyik a fizika, amiből 2-es volt” – árulta el a Ripostnak egy Jedlikes diák. – „Ott kezdődött az egész, hogy matematikaórán az András kapott egy 3-ast a B.-né tanárnőtől. Ezután következett a fizikaóra. András az óra középén jelentkezett, és kiment a tanárnőhöz, és megkérte, hogy egy feladatot mutasson meg a táblán. A tanárnő elkezdett írni a táblára, és amint hátat fordított, András felemelte a kezét, és szúrt. Ezután a tanárnő sikított egy hatalmasat, és földre rogyott. András ekkor még nem hagyta abba: folytatta a szúrást, a tanárnő pedig a karjával védekezett, ezért sérült meg ott is, illetve szerencsére kétszer mellé is szúrt.”


Ekkor ért oda egy osztálytárs, Bálint, aki kicsavarta András kezéből a kést, és ellökte onnan. Ekkor a tanárnő véresen kimenekült a teremből. Bálint, illetve egy másik fiú, Patrik beleültették Andrást a tanári székbe, hogy ne menjen vissza a diákok közé. Patrik ott maradt Andrással és kérdezgette, hogy ezt miért tette. Utólag azt mondta: teljesen a tudatánál volt, és nyugodtan válaszolgatott a kérdéseke – írja a Ripost.

A beszámolókból az is kiderül, hogy egy hatalmas lélekjelenléttel rendelkező fiú, azonnal cselekedett és segített sérült tanárnőjén.


Bálint pedig felkapta a kést, és kivitte a folyosóra, aztán a tanárnőhöz sietett és a pulcsijával nyomókötést rakott a tanárnő hátára, amiből ömlött a vér. Közben a többiek riasztották a védőnőt, illetve a mentőket.” – folytatta a diák
Kiderült: az óra előtt András odaadta a fülhallgatóját az egyik osztálytársának, mondván, neki már úgysem lesz erre szüksége. Tehát készülhetett a támadásra – olvasható a Riposton.

Mint arról már korábban beszámoltunk  egy diák többször megszúrt egy tanárnőt Győrben csütörtök délben. A rendőrség az ügyben emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azt közölte, hogy kész minden támogatást megadni a tanárnőnek és az érintett szakképzési intézménynek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek