EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb XIV.kerület

Újoncként az élen áll a BVSC

Bár újoncnak számít a Budapest I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a BVSC csapata, ez cseppet sem zavarta a zuglóiakat, akik úgy mehetnek el a „téli szünetre”, hogy vezetik a bajnokságot.

Nagyszerűen szerepeltek a zuglóiak tavassza

A csapat tavasszal meggyőző játékkal nyerte meg a II. osztályú bajnokságot, és most egy osztállyal feljebb is szenzációsan szerepel. Ami a legfontosabb, hogy senki nem tudott a BVSC-Zuglóhoz hasonlóan 39 pontot gyűjteni az osztályban. Győzelmek tekintetében a Csepelhez hasonlóan áll a csapat, jelenleg 12 megnyert találkozóval. Szerzett gólok számát illetően egyelőre nincs ellenfele a gárdának, hiszen Gabala Krisztián tanítványai ötvenhat alkalommal találtak be az ellenfél kapujába – ebben a rangsorban az Újpest FC II a második 47 góllal. Szintén kimagasló mutató a mindössze 6 kapott gól. Ráadásul a Szőnyi úton lévő hazai pályán még egyetlen gólt sem kapott a csapat.


Az egyéni sikerek is jönnek

A csapat sikeréhez egyéni sikerek is párosulnak:  Murai Márk 15 góljával vezeti a góllövőlistát, míg Kelemen Patrik 10 találatával a harmadik helyen áll. A házi rangsorban Schrammel Ádám a harmadik hat találattal, míg a korábbi válogatott játékos, Balogh Béla öt gólnál jár.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.