EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Hódmezővásárhely

Vadnyugati iskolabál

Jótékonysági batyus bált tartott a Hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola. „Irány a vadnyugat” tematikában készültek a dekorációk, a jelmezek és a gyerekek által előadott vidám táncok is. Az est résztvevői stílusosan farmerben, kockás ingben és cowboy kalapban mulattak. A finomságok az asztalokra a szülők batyujából kerültek elő. A vendégek között köszönthették a délvidéki testvérintézmény, a torontálvásárhelyi Moša Pijade Általános Iskola tanárdelegációját is, akik gyönyörű ajándékkosarakat ajánlottak fel a többi értékes tombolatárgy közé. A bál bevételéből az intézményegységek udvarait fogják fejleszteni, alakítani.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.