EUR: 334,08 Ft
CHF: 310,91 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb XIII.kerület

Vadvilág a Kárpát utcában

Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. A Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán Magyarországon élő állatokat, virágokat, apró természeti csodákat, magyarországi vad tájakat láthatnak a nézők. Érdekesség, hogy az egyesület tagjai a fényképezőgépet mint eszközt használják, és a megörökített pillanatok az érzéseiket, gondolataikat tükrözik.

 

Jövőre lesznek 20 évesek
A Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete Imre Tamás hivatásos fotográfus vezetésével természetfotós-tanfolyamainak hallgatóiból alakult 2005 szeptemberében. A cél az volt,
hogy a természet – ezen belül az állatok és a növények – egyedülálló szépségét és törékenységét mutassa be a nagyközönségnek, elsősorban fényképek, vetítések, kiállítások és publikációk segítségével. A tagok fontosnak tartják a természeti értékek védelmét, az ifjúság természetszeretetre és környezettudatosságra való nevelését. Évente egy-két alkalommal szerveznek fotóstúrákat Magyarország még érintetlen tájain és hazánk természeti szépségeinek felfedezésére.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.