EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb XIII.kerület

Vadvilág a Kárpát utcában

Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. A Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán Magyarországon élő állatokat, virágokat, apró természeti csodákat, magyarországi vad tájakat láthatnak a nézők. Érdekesség, hogy az egyesület tagjai a fényképezőgépet mint eszközt használják, és a megörökített pillanatok az érzéseiket, gondolataikat tükrözik.

 

Jövőre lesznek 20 évesek
A Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete Imre Tamás hivatásos fotográfus vezetésével természetfotós-tanfolyamainak hallgatóiból alakult 2005 szeptemberében. A cél az volt,
hogy a természet – ezen belül az állatok és a növények – egyedülálló szépségét és törékenységét mutassa be a nagyközönségnek, elsősorban fényképek, vetítések, kiállítások és publikációk segítségével. A tagok fontosnak tartják a természeti értékek védelmét, az ifjúság természetszeretetre és környezettudatosságra való nevelését. Évente egy-két alkalommal szerveznek fotóstúrákat Magyarország még érintetlen tájain és hazánk természeti szépségeinek felfedezésére.

Kapcsolódó Cikkek