2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb Nyíregyháza

Varázslatos karácsony a városházán

Ismét megnyitotta kapuit a városháza! Az ingyenesen látogatható „Csillagporos karácsonyunk…” című kiállításon karácsonyi enteriőröket láthatnak a városháza Krúdy Termében a látogatók.

A karácsonyi hangulatot Gerliczki Zoltán mestervirágkötő és csapata álmodta egységbe, ami minden korosztály részére nyújt érdekességeket. A kicsiket modellvasút, Szatmári Istvánné saját tervezésű babái, macik és gyűjtemények kedves darabjai várják, míg a nagyokat a karácsonyi dekorációs ötletek és Nádas Hajnalka különleges mézeskalácsai és tortái bűvölhetik el. Ötféle díszítésben láthatunk karácsonyi hangulatot idéző fenyőfákat, melyek vintage fehér és púder színekben századfordulós és skandináv jellegű, valamint gyermekszobát megidéző hangulatot teremtve várják a látogatókat. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt december 2-től 17-éig a városháza dísztermében berendezett kiállításon. Csoportos bejelentkezés (hétköznap) telefonon: +36-70/339-2969.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.