EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Egyéb Miskolc

Varázslatos Mikulás show az Avalon Parkban

A miskolctapolcai családi- és élményparkban a „Mikulás mesés kalandjai Avalóniában” című programsorozat minden eddiginél több nézőt ragadott magával. Az elbűvölő mesebirodalom varázslatban, csodában, csínytevésben és mókában bővelkedett.

November 30-án nyitotta meg kapuit az Avalon Park meseországa, ahol idén ismét felejthetetlen kalandokban részesülhettek az idelátogatók. Az interaktív játék már a park bejáratánál elkezdődött, ahol fergeteges hangulatot varázsolt a Legnagyobb Showman vezetésével Elza, Anna és Olaf. Eközben Pókember és ellenfele, Venom látványos mutatványokkal kápráztatta el a közönséget, majd a gyermekek a mesehősökkel együtt sétálhattak fel az előadás helyszínére, ahol már Aladdin és Jázmin várta őket.


Mesehősökkel együtt érkezett a Mikulás – fotó: Lokál

A Konferenciateremben a Toy Story hősei is megelevenedtek a szemünk előtt. Woody és Buzz Lightyear közösen igyekeztek megmenti a Mikulást, hogy idén se maradjon senki ajándék nélkül. A 40 perces látványshow alatt részesei lehettünk Gru és Grincs csínytevéseinek, továbbá a minyonok is szórakoztató perceket nyújtottak a családok számára. A dalokkal színesített műsor a nézőket is éneklésre buzdította.

Közös fotózás

Az élményáradatot a Mikulással való találkozás és a mesehősökkel történő közös fotózás tette teljessé. A műsort a karácsonyi díszekbe öltöztetett Avalónia látványa koronázta meg, amely egy igazi mesebirodalom hangulatát idézte. A „Mikulás mesés kalandjai Avalóniában” című előadás-sorozaton december 8-ig vehettek részt az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek