2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Sopron

Világsztárok Sopronban

Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Csak néhány név azok közül, akik jövő nyáron fellépnek az ország egyik legnagyobb multikulturális rendezvényén Sopronban július 1. és 4. között. A Telekom VOLT Fesztivál ezúttal is hozza a jól bevált receptet, amely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel a leghűségesebb városban. Az első bejelentés majd’ tucatnyi nevet számlál, de talán nem fér hozzá kétség, hogy az amerikai poprock-szupersztár az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz neve cseng a legfényesebben. A szervezők kiemelt feladatnak tartják, hogy a fesztivál minden évben fontos kérdésekre irányítsa a közönség figyelmét, így 2020-ban a környezetvédelem és a fenntarthatóság kerül fókuszba. A VOLT 48 órás „early bird” jegyelővételi időszaka december 5-én indul, amikor a legkedvezőbb áron lehet hozzájutni bérletekhez és napijegyekhez. Most először kedvezményes diákbérlet is kapható!

Fotó: VOLT Sajtó / Bielik István

Fotó: VOLT Sajtó / Koncz Márton


Fotó: VOLT Sajtó / Major Kata

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.